Συμμετοχή στην Έκθεση TRANSPORTS PUBLICS 2018

Σε τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Διεθνούς έκθεσης Transports Publics 2018 (12 – 14 Ιουνίου 2018), η διοργανώτρια εταιρία GIE Objectif transport public έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εκπροσώπων του κλάδου.

Η Transports Publics, η έκθεση για την ευρωπαϊκή ευφυή κινητικότητα, είναι η έκθεση για όλους τους βασικούς συντελεστές στις δημόσιες μεταφορές και τη βιώσιμη κινητικότητα σε όλη την Ευρώπη. Περισσότεροι από 11.000 συμμετέχοντες με υψηλά προσόντα συναντώνται για τρεις μέρες στο Παρίσι για να συζητήσουν τις τελευταίες καινοτομίες για τις αστικές, υπεραστικές και περιφερειακές μεταφορές καθώς και τις πράσινες μεταφορές.

Η Transports Publics αναγνωρίζεται ως η κορυφαία ευρωπαϊκή βιτρίνα για καινοτομίες στον τομέα του εξοπλισμού, των υπηρεσιών και των πολιτικών που αφορούν ολόκληρο τον τομέα της ευφυούς κινητικότητας, συγκεντρώνοντας τους κορυφαίους ευρωπαίους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων από τις μεταφορές και την πολιτική.

Όπως τονίζει ο κ. Νίκος Μάρκελλος, Διευθύνων Σύμβουλος της AMCO ABEE :  «Οι δημόσιες συγκοινωνίες υπόκεινται σε πραγματική επανάσταση, με αυξημένη ζήτηση από τους επιβάτες για ευφυή κινητικότητα. Οι ενδιαφερόμενοι σε ολόκληρο τον κλάδο πρέπει να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις και να το κάνουν με ασφάλεια εν μέσω έντονων οικονομικών πιέσεων, βοηθώντας παράλληλα στην καταπολέμηση της τοπικής ρύπανσης και της αλλαγής του κλίματος».