Συμμετοχή στην Έκθεση IT-TRANS 2018

Η εταιρεία AMCO ABEE ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην IT-TRANS – International Conference and Exhibition, τη μεγαλύτερη έκθεση αναφορικά με τις έξυπνες λύσεις για τις δημόσιες συγκοινωνίες, που θα διεξαχθεί από τις 6 – 8 Μαρτίου 2018, στο Karlsruhe Trade Fair Centre, στην Γερμανία.

Η AMCO ABEE, έχοντας ήδη παρουσία σε δέκα χώρες-αγορές του εξωτερικού, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των διοργανωτών για την ποιοτική και αποτελεσματική προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, τονίζοντας έτσι τον εξωστρεφή χαρακτήρα της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα γκάμα προϊόντων της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει κονσόλα οδηγού, ακυρωτικά έξυπνων καρτών, αυτόματους πωλητές εισιτηρίων και λογισμικό διαχείρισης και αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων. Επίσης, θα ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις ενημέρωσης επιβατών που διαθέτει η εταιρεία.

Όπως τονίζει ο κ. Νίκος Μάρκελλος, Διευθύνων Σύμβουλος της AMCO ABEE : «Πιστεύουμε ότι οι επιτυχημένες χρόνιες συνεργασίες μας με εταιρείες του εξωτερικού οφείλονται πρωταρχικά στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και στην άρτια εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας υποδεχτούμε στο περίπτερο μας για να δείτε από κοντά τις νέες λύσεις μας αλλά και να γνωρίσετε προσωπικά εμάς και τους συνεργάτες μας».

Η AMCO ABEE θα βρίσκεται στο περίπτερο dm-arena D15.