Συμμετοχή στην Έκθεση “Innotrans 2018”

Σε τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Διεθνούς έκθεσης Innotrans 2018 (18 – 21 Σεπτεμβρίου 2018), η διοργανώτρια εταιρία Messe Berlin, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εκπροσώπων της επαγγελματικής, πολιτικής και δημοσιογραφικής κοινότητας.

Η InnoTrans είναι η κορυφαία διεθνής έκθεση για την τεχνολογία των μεταφορών και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο Βερολίνο και ως εκ τούτου μια εκδήλωση μέσων ενημέρωσης διεθνούς σημασίας. Υποδιαιρούμενη στις πέντε εκθέσεις σιδηροδρομικής τεχνολογίας, σιδηροδρομικής υποδομής, δημόσιων μεταφορών, εσωτερικών χώρων και κατασκευών σήραγγας, η InnoTrans καταλαμβάνει τις 41 αίθουσες που είναι διαθέσιμες στους εκθεσιακούς χώρους του Βερολίνου. Η Σύμβαση InnoTrans, το κορυφαίο πρόγραμμα υποστήριξης της εκδήλωσης, συμπληρώνει την έκθεση.

Η InnoTrans διοργανώνεται από το Messe Berlin. Η δωδέκατη InnoTrans θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο κόσμος μεγαλώνει μαζί – και η InnoTrans αναπτύσσεται μαζί με αυτό. Ως διεθνής βιτρίνα και πλατφόρμα επικοινωνίας για τη διεθνή σιδηροδρομική βιομηχανία, η εμπορική έκθεση έθεσε νέο ιστορικό συμμετοχής το 2016 με 137.391 διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες. Με εκθεσιακό χώρο που καλύπτει 200.000 τ.μ. (ακαθάριστο), η InnoTrans προσφέρει άφθονο χώρο για παγκόσμια ντεμπούτα και πολύτιμες κοινοπραξίες.