Η AMCO στο Global Public Transport 2023

Η AMCO βρίσκεται στην τελική ευθεία για την συμμετοχή της στο Global Public Transport 2023 https://uitpsummit.org/ που διεξάγεται από την UITP στις 4-7 Ιουνίου και θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη.
Με 15,000 επισκέπτες ετησίως , 380 εκθέτες και 40,000m² εκθεσιακού χώρου, καθιστά το φετινό Summit ως μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις του Smart Transportation παγκοσμίως.

Περιμένουμε τους επισκέπτες μας στο περίπτερο της AMCO, στο Hall 6, Stand Number 6F216, για να ανακαλύψουν τις in-house ticketing και passenger information συσκευές που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την AMCO, και έχουν ήδη πλαισιώσει επιτυχώς χιλιάδες έργα παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες των προηγμένων λύσεων λογισμικού που παράγει η AMCO για την συλλογή ναύλων, όπου ανταποκρίνεται στις εκάστοτε απαιτήσεις city και intercity operators καθώς και του MaaS.

H ομάδα της AMCO αναμένει τους επισκέπτες της για να τους παρουσιάσει τα projects της εταιρείας που έχουν υλοποιηθεί σε πάνω από 15 χώρες, με τις ολοκληρωμένες λύσεις ευφυούς κινητικότητας και συστημάτων έξυπνων πόλεων και να προτείνουν έξυπνες λύσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε οργανισμό

Επίσης, στις 6 Ιουνίου στο Spotlight Forum B (Hall 6) στο ‘Ticketing and payment technology as a MaaS enabler’, ο Product Manager κος. Νικόλαος Μαρτζούκος επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες αιτήσεις, να μιλήσει στο συγκεκριμένο session παρουσιάζοντας το case study της AMCO ‘INTEGRATING CITY AND INTERCITY PUBLIC TRANSPORT WITH MICROMOBILITY.’

Στην AMCO είμαστε χαρούμενοι να κάνουμε τις πόλεις μας πιο έξυπνες!