Η AMCO ανέλαβε το πρώτο έργο έξυπνου εισιτηρίου και πληροφόρησης επιβατών που υλοποιείται στο Κάιρο

Η προμήθεια και εγκατάσταση νέων Συστημάτων Αυτόματης Συλλογής Εισιτηρίων και Πληροφόρησης Επιβατών για την εταιρεία Mwasalat Misr – Φορέα Εκμετάλλευσης Λεωφορείων στο Κάιρο, Αίγυπτο, υλοποιείται από την AMCO.

Το έργο αυτό είναι το πρώτο που υλοποιείται στο Κάιρο σχετικά με συστήματα διαχείρισης στόλου λεωφορείων, πληροφόρηση επιβατών σε πραγματικό χρόνο και συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η πρώτη φάση του έργου που υλοποιείται σήμερα αφορά τα πρώτα 120  λεωφορεία ενώ ο συνολικός αριθμός που θα ενταχθούν στο σύστημα αφορά  1.000 λεωφορεία έως το τέλος του 2018.  

H AMCO παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω λογισμικού cloud-based διαχείρισης ηλεκτρονικου εισιτηρίου, τηλεματικής οχημάτων και πληροφόρησης επιβατών σε πραγματικό χρόνο.

Η νέα πλατφόρμα AMFARE υποστηρίζει την έκδοση χάρτινων εισιτηρίων , φόρτιση έξυπνων καρτών αλλά και επικύρωση εισιτηρίων σε εκδοτήρια της εταιρείας Mwasalat Misr, στα λεωφορεία αλλά και σε άλλα 4.000 σημεία λιανικής πώλησης τρίτων φορέων που έχουν συνάψει συμφωνία μεταπώλησης καρτών και χάρτινων εισιτηρίων με την εταιρεία Mwasalat Misr.

 Επίσης στα πλαίσια του έργου η εταιρεία εγκαθιστά :

  • Υπολογιστή Οχήματος & κονσόλα οδηγού
  • Ακυρωτικό έξυπνων καρτών με ενσωματωμένο εκτυπωτή
  • Σύστημα ηχητικής αναγγελίας επόμενης στάσης
  • Οθόνες TFT πληροφόρησης επιβατών εντός των λεωφορείων

 Επίσης στα πλαίσια του έργου θα εγκατασταθεί εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου ώστε να προβάλλονται ενημερωτικά μηνύματα αλλά και διαφημίσεις στις οθόνες των οχημάτων. Μέσω τις εφαρμογής της εταιρείας AMCO οι οθόνες θα προβάλλουν διαφορετικές διαφημίσεις ανάλογα με τη στάση που βρίσκεται κάθε στιγμή το λεωφορείο.